'Koronavirüs için önlemler geliyor - Yangınlarda hatalar yapıldı' - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

‘Koronavirüs için önlemler geliyor – Yangınlarda hatalar yapıldı’

Hükümet Sözcüsü Yannis İkonomu

Yeni Hükümet Sözcüsü Yannis İkonomu ilk basın toplantısını düzenleyerek gazetecilerin hükümet ve gelişmeler hakkındaki sorularına yanıt verdi.

Yeni Hükümet Sözcüsü orman yangınlarına atıfta bulunarak, ancak yönetim hatalarının yapıldığını kabul etti ancak mücadele sürecinin sürdüğünü ve herkesin ön saflardaki insanları desteklemesi gerektiğini söyledi. 

Koronavirüs salgınının gidişatına değinen Sözcü İkonumu, önümüzdeki hafta koronavirüsle mücadele için alınacak yeni önlemlerle ilgili duyuruların yapılacağını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Yannis İkonomu ilk brifinginde, “Hükümet, bu krizin sonunda açılan her türlü yarayı: çevresel, ekonomik, profesyonel ve psikolojik olarak telafi etmeye özen göstereceğini garanti ediyor” ifadelerini kullandı.

İkonomu, hükümetin orman yangınlarını söndürmek, yeni yangınları önlemek, oluşan hasarı onarmak ve mağdurları tazmin etmek için hazırlanan planla hareket ettiğini vurguladı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...