Kırmızı bültenle aranan adam Batı Trakya’da yakalandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kırmızı bültenle aranan adam Batı Trakya’da yakalandı

Avrupa genelinde kırmızı bültenle aranan 46 yaşındaki Danimarkalı, Batı Trakya’nın Evros (Meriç) ilindeki Kipi sınır kapısından Türkiye’ye geçmek isterken yakalandı.

Fransa tarafından yapılan başvuruyla 46 yaşındaki adamın örgütlü çete üyeliği, dolandırıcılık ve kara para aklamak suçlarından Avrupa genelinde arandığı bildirildi.

16 Temmuz Cuma akşamı Kipi sınır kapısından Türkiye’ye geçmeye çalışan adam hakkında tutuklama emri olduğunu fark eden polis ekipleri, acilen kendisini tutukladılar.

46 yaşındaki Danimarkalının Pazartesi sabahı hakim huzuruna çıkarıldıktan sonra Fransa’ya iadesi için gerekli işlemlerin başlatılacağı belirtildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan-Türkiye Sınır Kapılarında Geçişler Duracak! Greve Bağlı Geçiş Kısıtlamaları

Yunanistan’ı Türkiye’ye bağlayan kara sınır kapılarından Kipi ve Kastanies’de, Yunanistan Gümrük Memurları Federasyonu’nun çağrısı üzerine başlatılan grev, iki ülke arasındaki geçişleri doğrudan etkileyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...