Rodoslu falcı tecavüzle suçlanıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rodoslu falcı tecavüzle suçlanıyor

Rodoslu falcı tecavüzle suçlanıyor

Rodos’ta 53 yaşındaki bir falcı 17 yaşındaki bir kıza tecavüz etmekle suçlanıyor.

Dimokratiki gazetesinin haberine göre 17 yaşındaki kız evine gittiği 53 yaşındaki falcının kendisini şiddete başvurarak cinsel ilişkiye zorladığı konusunda şikayette bulundu.

Bir arkadaşı aracılığıyla tanıdığı falcıya sıkça fal baktırmaya giden 17 yaşındaki kızı bir gece falcının evine davet ettiği ve genç kıza şarap ikram ettiği belirtiliyor. Genç kız içtiği içkiyle kendinden geçtiğini ve kendine geldiğinde ise falcının (kızın) pantolonunu çıkarttığını ve kendisiyle cinsel ilişkiye girmeye çalıştığını gördüğünü savunuyor. Falcıyı üzerinden itmeye çalıştığında ise falcının boğazına yapışarak kendisini tehdit ettiğini ve tecavüz ettiğini dile getiriyor.

53 yaşındaki falcı ise hakkındaki suçlamaları reddederken, o gece bacağından ameliyat olduğu için antibiyotik kullandığını, bacağında dikişler olduğunu, alkol kullandığını ve tam olarak kendisinde olmadığını savundu. Falcı ayrıca 17 yaşındaki kızın cinsel ilişkiye yol açtığını da söyledi. Erkek arkadaşıyla arasını düzeltmek için genç kızın kendisine fal baktırdığını ifade eden falcı, kızın kendisine 22 yaşında olduğunu ve kendisine yardım etmemesi durumunda kötülük yapmakla tehdit ettiğini de iddia etti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et