Batı Trakya’da 75 yaşındaki adam kayboldu: Görenler haber versin - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da 75 yaşındaki adam kayboldu: Görenler haber versin

Demans hastası kayıp Aleksandros Kosmadopulos

Batı Trakya’da İskeçe iline bağlı Mandra bölgesinde 75 yaşındaki Aleksandros Kosmadopulos adlı vatandaş kayboldu.

Hakkında Silver Alert çıkarılan adamı arama çalışmaları sürüyor. Demans hastası olan Aleksandros Kosmadopulos en son Cuma günü sabah 11:00 sıralarında evinin yakınındaki bir bölgede görüldü.

Yaşlı adamın bulunması için İskeçe Yunan Kızıl Haçı bir kurtarma köpeği ve bir yürüyüş birimiyle arama-kurtarma çalışmalarını sürdürürken yerel polis de arama çalışamalarına devam ediyor

Öte yandan sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olan talihsiz adamın yerini belirlemek amacıyla 11 Temmuz Pazar günü done yardımıyla havadan arama çalışmaları sürdürüldü.

75 yaşındaki adamın bulunmasına yardımcı olabilecek herhangi bir bilgiye sahip olan vatandaşların polis veya Kızılhaç ile iletişime geçmeleri istendi.

Kayıp ilanı verildi

Alexandros Kosmadopoulos, 9 Temmuz Cuma günü Avdira’nın Mandra bölgesindeki evinden çıkarak kayboldu. Mavi gözlü, 1.66 boyunda ve zayıf vücutlu olan Kosmadopulos’un kaybolduğu gün üzerinde koyu renk kısa kollu bir tişört, gri kumaş pantolon ve gri sandaletleri vardı. Demanstan muzdarip yaşlı adamın ailesi karakteristik hızlı yürüyüşe sahip olduğunu belirtiyorlar.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et