Loverdos: PASOK’un güneşini Yunanistan’da yeniden yükseltmeliyiz - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Loverdos: PASOK’un güneşini Yunanistan’da yeniden yükseltmeliyiz

Andreas Loverdos

Eski PASOK Partisi bakanlarından ve şimdiki KİNAL Partisi milletvekili Andreas Loverdos Thesprotia bölgesine yaptığı ziyarette “PASOK’un güneşini yeniden her yerde yükseltelim ve PASOK partisinin ofislerini bütün Yunanistan’da yeniden açalım” şeklinde ilginç açıklamalarda bulundu. 

KİNAL Partisi milletvekili Andreas Loverdos, Thesprotia ilini ziyareti sırasında bölgedeki eski PASOK Yerel Belediye Teşkilatı ofislerini ziyaret etti. Loverdos, söz konusu ofislerin giderlerini kendilerinin karşıladığı yerel yöneticilerle fotoğra çektirdi.

Andreas Loverdos sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

 “Bölgeyi kişisel bir avukatlık randevusu vesilesiyle ziyaret ettim. Bu vesileyle bugün, masrafları bizzat kendileri tarafından karşılanan ve yerel belediye teşkilatının PASOK ofislerini idare eden arkadaşım Panagiotis Tzovaras ile görüşmek üzere Thesprotia’daki Filiates’i ziyaret etme fırsatı buldum. Onunla fotoğraf çektirdim ve Filiates’ten çifte bir mesaj gönderdim: PASOK partisini destekleyen ve partiyi ayakta tutan herkese şükranlarımı sunuyorum. Yunanistan’ın dört bir yanında PASOK partisinin ofislerini yeniden açmalı ve PASOK’un güneşini her yerde yeniden yükseltmeliyiz” dedi. 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Burhan Baran'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

İskeçe İli PASOK Partisi Milletvekili Burhan Baran, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında barış, umut ve birlik vurgusu yapan Baran, 2024 yılının herkese sağlık, mutluluk ve refah getirmesini diledi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Muhalefet Partileri Erdoğan'ın ziyaretini nasıl gördü?

Yunanistan’da muhalefet partileri, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdiği Atina ziyareti hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Androulakis: 'Hedefimiz SYRIZA'yı Geçmek Değil, Yeni Demokrasi'yi Yenmek'

PASOK Partisi Genel Başkanı Nikos Andrulakis, partinin Merkez Siyasi Komitesi’nde yaptığı konuşmada, partinin temel amacının SYRIZA’yı geçmek değil, Yeni Demokrasi’yi yenmek olduğunu vurguladı.
Devamını oku...