6 aydır bulunamayan kızları hakkında cinayet davası açtılar - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

6 aydır bulunamayan kızları hakkında cinayet davası açtılar

Artemis Vasili

Koropi’de altı aydır bir türlü bulunamayan kızları hakkında aile avukatı sonunda cinayet davası açtı. Aile avukatı açıklamalarda bulundu.

Altı aydır kayıp kızlarını bulamayan ailenin avukatı ProtoThema gazetesine verdiği demeçte “Sanki yer yarıldı içine düştü. Hiçbir yerde bulunamıyor” dedi. 

Altı aydır kaybolan ve yaşam belirtisi göstermeyen 19 yaşındaki Artemis Vassilis’in ailesi, birkaç gün önce onu kaçırdıklarına inanandıkları şahıslar aleyhine cinayet davası açtı.

Aile avukatı kızına çok yakın olduğu için annesinin ciddi psikolojik sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Aile avukatı Stavros Yorgiou, ailenin, 19 yaşındaki kızlarından hiçbir haber alınamadığı için Yunanistan Emniyet Teşkilatı Cinayet Bürosu’nun dosyayı ele alması amacıyla Başsavcılığa talepte bulundu.

Aile avukatı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Artemis ortadan kaybolduğu günden bu yana hiçbir iz yok. Sanki dünya açıldı ve bu kızı yuttu. Pek çok şey ortaya çıktı ama Artemiz ile ilgili iz yok. Aile adam kaçıranlara karşı cinayet davası açmak zorunda kaldı. Bu konuda savcılıktan talepte bulunduk

Aile avukatı Yorgio’ya göre, aynı özelliklere sahip bir kızın ortaya çıkması ailede bazı yanlış umutlar yarattı. “Çok fazla araştırma yaptık ama işe yaramadı. Aynı zamanda Vassilis soyadına sahip olan Artemis gibi bir kızın ortaya çıktığını hayal edin. Hastaneye kaldırılan ve Artemis’e de benzeyen o kız yüzünden ebeveynler hemen oraya gitti ama sonunda Artemis olmadığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadılar.

Bu arada Google yetkililerinden 19 yaşındaki Artemis’in kaybolan elektronik izi ile ilgili uzman görüşü talep ettik. Bu konuda Siber Suçlar Savcılığı devrede. Google’ın bize akataracağı bilgiler Artemis’in elektronik izlerini kimin silmiş olabileceğini gösterebilir, aynı zamanda neyin silindiğini de bulabilir” ifadelerini kullandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yassıköy'ün Sevimli Dostu 'Kurt' Kayıp!

Yassıköy Belediyesi’ne ait sevilen köpek ‘Kurt’, son 10 gündür kayıp. Sakin mizacı ve insanlarla olan yakın ilişkisiyle tanınan ‘Kurt’, Yassıköy sakinlerinin de sevgilisi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe Dağlarında Kaybolan Çift Sağ Salim Bulundu

Livaditis yakınlarındaki İskeçe dağlık bölgesinde kaybolan yaşlı çift, başarılı bir arama operasyonunun ardından bulundu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hâlâ bulunamadı: Hasan Saitoğlu’nu arama çalışmaları sürüyor

Batı Trakya’nın İskeçe (Xanthi) ilinin dağlık bölgesindeki Ketenlik (Kentavros) Hasan Saitoğlu, 18 Temmuz Salı sabahından beri kayıp.
Devamını oku...