Üstüne ağaç düşen arabaları için belediyeden tazminat alacaklar - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Üstüne ağaç düşen arabaları için belediyeden tazminat alacaklar

Üstüne ağaç düşen arabaları için belediyeden tazminat alacaklar

Gümülcine (Komotini) Belediyesi iki araç sahibine otomobillerinin uğradığı zararlar için tazminat ödeme kararı aldı.

Zararlardan ilki otomobilin üstüne ağaç düşmesi sonrası, ikincisi ise elektrik direğine ait beton parçalarının düşmesiyle meydana gelmişti.

2016 yılı Aralık ayının son günlerinde şiddetli rüzgarlar sonrası Gümülcine manavlar çarşısı önünde bir ağaç park halindeki iki otomobilin üzerine düşmüştü. Araç sahiplerinden biri maruz kaldığı zarar için Gümülcine Belediyesine tazminat başvurusu yaptı. Belediyenin Ekonomi Komisyonu araç sahibine 650 euro tazminat ödenmesine karar verdi. Her ne kadar ağacın düşmesinde belediyenin bir ihmali olmadığı kanıtlansa da ve araç sahibi de bu durumu kabul etse de, ekonomi komisyonu tazminat ödenmesini onayladı ve araç sahibinin gerekli evrakları sunması halinde tazminatın ödenmesine karar verdi.

İkinci durumda ise Ektenepol bölgesinde Kasım ayı sonlarında bir aracın üzerine düşen elektrik direği parçaları için 434 euro tazminat ödenmesi onaylandı. Araç sahibinin sigorta şirketinin zararı karşılamadığına dair belgeyle birlikte zararı onarmak için yapılan işlerin faturasını belediyeye sunması halinde tazminatın ödeneceği açıklandı.

İLGİLİ HABER

Gümülcine’de arabaların üzerine ağaç düştü!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et