Gümülcine Adliyesi’nde korona çıktı, uzaktan hizmete geçildi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Adliyesi’nde korona çıktı, uzaktan hizmete geçildi

Gümülcine Adliyesi’nde görevli memurlarda koronavirüs tespit edilmesi üzerine adliye hizmetleri geçici olarak durdurulurken uzaktan hizmet verileceği açıklandı.

Gümücline Adliyesi çalışanlarında koronavirüs görülmesi nedeniyle iki hafta süreyle sadece acil durumlarda ve uzaktan hizmet verecek.

Gümülcine Barosu 9 Nisan Cuma günü yaptığı duyuruyla adliyede görevli personlerde virüs tespit edilmesi ve söz konusu personelle diğer görevlilerin yakın temasta bulunmaları nedeniyle Adliye hizmetlerinin iki haftalık karantina süresi boyunca sadece acil konular için hizmet vereceği belirtildi.

İhtiyaç durumunda internet ve telefon ile hizmet verilecek. Ancak  bu şekilde talep karşılanaması durumunda ise  acil ve önemli bir talelp ise randevu yöntemiyle hizmet verilecek.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan Yargıtayı, ölen yakınlarının emekli maaşlarını yasa dışı yollarla tahsil edenlere ceza indirimi yaptı

Yunanistan’da annesinin ölümünü beyan etmeyen ve 161 ay boyunca 64.660 evro kazanan bir oğlun davasında Yargıtay, yeni ceza kanununda seri dolandırıcılık suçununun, miktarın 120.000 evroyu aşmadığı takdirde kabahate dönüştürdüğünü vurguladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Annesini kırbaçlayan adam 12 ay hapis cezasına çarptırıldı

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 50 yaşındaki bir adam, önemsiz bir nedenle çıkan kavganın ardından yaşlı annesini ‘öldürmekle’ tehdit ettiği için 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bebeğini yalnız bırakıp alışverişe giden 37 yaşındaki kadına 6 ay hapis cezası

Bir yaşındaki kızını evde yalnız bırakan 37 yaşındaki zanlı, Selanik Ceza Mahkemesi tarafından 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Devamını oku...