OAED’den 5 bin işsiz için istihdam programına başvurularda son gün - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

OAED’den 5 bin işsiz için istihdam programına başvurularda son gün

Yunanistan İş ve İşçi Bulma Kurumu’nun (OAED), 5 bin işsize hitap eden istihdam programına başvurular 8 Mart Pazartesi günü son buluyor.

Dijital Marketing eğitim programı, hak sahibi işsizlere 6 aylığına 550 evro maaş fırsatı sağlarken, programa başvurular 8 Mart Pazartesi günü son buluyor.

Günlük 6 saat ve haftada 5 gün olmak üzere ayda 22 gün verilecek eğitim çerçevesinde, işsizlere 6 aylığına günlük 25 evro kazanç imkanı sunuluyor.

Hak sahibi işsizler ise 29 yaş altındaki, en az örtaöğrenim mezunu ve teorik olarak 50 saatlik Dijital Marketing semineri izlemiş işsizler.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...