Batı Trakya’da 20 milyon evroluk doğal afet parası tartışması - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da 20 milyon evroluk doğal afet parası tartışması

Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti’nde ‘Bölgesel Sentez’ listesi, yayınladığı açıklamayla Eyalet Başkanı Hristos Metios’a yüklendi.

ESPA ve Kamusal Yatırımlar Genel Sekreteri Dimitris Skalkos’un kendilerine bildirdiğine göre 16 Aralık 2015’ten bu yana açık olan ve 21 Mayıs 2021’de son bulan 20 milyon evroluk bir ‘doğal afetlere karşı önlem yatırımı’ programı olduğunu belirten liste, Eyalet Başkanı’nın bu fonun alınması için hiçbir girişimde bulunmadığını belirtti.

Bölgesel Sentez listesi, Eyalet Başkanı’nın Eyalet illerini ve belediyelerini doğal afetlere karşı korumak ve desteklemek için hiçbir şey yapmadığını, hatta açık olan programlardan bile faydalanmadığını vurgularken, Eyalet Başkanı Metios’u konu hakkında açıklamada bulunmaya davet etti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclisi Yemin Töreni Gerçekleştirildi

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Meclisi’ne seçilenler için düzenlenen yemin merasimi yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis’in ve meclis üyelerinin katılımıyla coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya'nın Yeni Eyalet Başkanı ve Meclis Üyeleri Yemin Ediyor

Doğu Makedonya Trakya Eyalet yönetimi için önemli gün yaklaşıyor. Doğu Makedonya Trakya’nın Eyaleti’inin yeni başkanı ve eyalet meclis üyeleri için yemin töreni düzenlenecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Topsidis: 'Kimse Eyalet Başkan Yardımcılığı Görevinde 5 yıl Sabit Kalmayacak'

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’nin yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, eyalet yönetiminde kimsenin eyalet başkan yardımcılığı görevinde 5 yıl sabit kalmayacağını söyledi.
Devamını oku...