Arkadaşının saçını kestiği için 3 bin evro ve 40 gün hapis cezası - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Arkadaşının saçını kestiği için 3 bin evro ve 40 gün hapis cezası

24 yaşındaki Voloslu gencin Yunanistan geneli uygulanan salgın önleme tedbirlerini ihlal ettiğine karar veren mahkeme, 3 bin evro ve 40 gün tehirli hapis cezası verdi.

Volos Tek Hakimli Bidayet Mahkemesi, arabaların park ettiği apartmanın yarı kapalı giriş katında arkadaşının saçını keserken polis tarafından gözaltına alınan 24 yaşındaki gence 3.000 evro idari para cezası ile 40 gün tehirli hapis cezasına çarptırdı.

Korona salgını önleme tedbirlerini ihlal ettiği için Mahkeme tarafından suçlu bulunmasının ardından 24 yaşındaki Voloslu genç, 25 yaşına girmemesini hafifletici unsur olarak kabul etti.

Bir arkadaşının saçını kestiği için polis tarafından gözaltına alınan 24 yaşındaki genç apartmanın giriş katı olan yarı açık alanda bulunuyordu ve ailesinin arkadaşlarıyla vakit geçirmek için depo odası olarak kullanılan otopark alanında oyun ve vakit geçiriyorlardı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...