Profesör Mosialos’tan aşı redçilerine cevap - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Profesör Mosialos’tan aşı redçilerine cevap

Yunanistan’da Sağlık Politikaları Uzmanı Prof. İlias Mosalios, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüs aşısı redcilerine cevap verdi.

Profesör, paylaşımında, redcilerin büyük kısmının aşıların Bill Gates tarafından dünya nüfusunu azaltmak için fonlandığı argümanını kullandığına dikkat çekerken, aşıyı üreten Pfizer firmasının Gates’ten hiçbir destek almadığının altını çizdi ve bu son derece başarılı aşının üretimi için büyük bir yatırım riskinin altına girdiğini vurguladı.

Mosalios, sadece koronavirüs aşısının değil tüm aşıların hayat kurtardığına dikkat çekerken, kızamık aşısı yaptırmayan çocuk sayısının artması nedeniyle 2019 yılında bu hastalıktan 207 bin 500 çocuk ve gencin öldüğüne, 2016 yılına kıyasla ölüm oranın %50 arttığına vurgu yaptı.

Aşı redçilerinin Bill Gates’i dünya nüfüsunu azaltmaya çalışmakla suçlarken, kendilerinin aşı yaptırmayarak ölümlere yol açtıklarını ve kendilerinin nüfüsu azalttıklarını belirten Mosalios, “Sakın Bill hedefine ulaşmak için aşı redçilerine çip takmış olmasın?” diyerek hicvetti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...