Noel’de mağazalar açılacak mı? Bakan açıkladı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Noel’de mağazalar açılacak mı? Bakan açıkladı

Yunanistan Kalkınma Bakan Yardımcısı Nikos Papathanasis, hükümetin Noel tatilinde çarşıların açılmasını planladığını belirtti.

1 Aralık’tan itibaren bazı işletmelere açma izni vermeyi planladıklarını belirten Bakan Yardımcısı, tıpkı ilk karantina döneminde olduğu gibi önce küçük işletmelerin, bir hafta sonra perakende satış işletmelerinin ve en nihayetinde eğlence/dinlence mekanlarının açılmasının planlandığını aktardı.

Papathanasis, Noel alışverişi için vatandaşların mağazalara akın etmesine karşı ise 13033 uygulmasına ek bir kod getirerek alışveriş için izin alma zorunluluğu getirilmesini de bir ihtimal olarak gördüğünü ekledi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da hastanelerde ve sağlık merkezlerinde maske zorunluluğu kaldırıldı

Yunanistan’da hastanelerde koruyucu maske kullanma zorunluluğunun yanı sıra, koronavirüs aşısı olmayan veya aşılarını tam yaptırmayan sağlık çalışanlarına Kovid hızlı testi uygulaması da kaldırılıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da 'maske kuralı' ile ilgili yeni düzenleme

Yunanistan’da Kkamusal ve özel sağlık kuruluşları ile kapalı sosyal bakım yapılarında koronavirüsün daha fazla yayılma riskinden halk sağlığını korumaya yönelik tedbirlerin yer aldığı düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da korona yoğun bakım üniteleri kapanıyor: Diğer hastalarla birlikte tedavi edilecekler

Yunanistan’da sağlık tesislerinin idari personeli için koronavirüse karşı koruyucu önlemlerin gevşetilmesi konusu, Uzmanlar Komitesi’nin bugünkü toplantısında bir grup bilim insanı tarafından gündeme getirildi.
Devamını oku...