Kumçiftliği’nde kaza geçirdi, Kavala’da yoğun bakımda - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kumçiftliği’nde kaza geçirdi, Kavala’da yoğun bakımda

Batı Trakya’nın Evros iline bağlı Kumçiftliği’nin (Orestiada) Plati bölgesinde trafik kazası geçiren Bulgar işçinin Kavala Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Kullandığı motorsiklet arabayla çarpışan Bulgar işçinin ilk başlarda bilincinin açık olduğu ve Dedeağaç (Alexandroupoli) Hastanesi’ne kaldırıldığı, ancak durumu ağırlaşınca Kavala Hastanesi’ne nakledildiği belirtiliyor.

Bu olayın ilk olmadığının, daha önce de ciddi sağlık durumlarında hastaların Kavala Hastanesi’ne gönderildiğinin altı çiziliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Genç Öğrenci Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Trakya Dimokritos Üniversitesi’nin Sosyal, Siyasal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Salı gecesi gerçekleşen ve 20 yaşındaki bir öğrencisinin hayatını kaybettiği ölümcül trafik kazasının ardından derin bir üzüntü içinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya Çiftçilerinden Kipi Sınır Kapısı'nda 4 Saatlik Barikat

Batı Trakya’nın Evros ilçesinde çiftçiler, Yunanistan genelindeki protesto hareketine güçlü bir katılım göstererek, Türkiye ile Yunanistan arasındaki geçiş noktalarından Kipi Sınır Kapısı’nı dört saat süreyle trafiğe kapatma kararı aldı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Evros Çiftçileri Kipi Gümrük Kapısını Kapattı

Batı Trakya’nın Evros bölgesindeki çiftçiler, sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Yunanistan’ı Türkiye’ye bağlayan Kipi Gümrük Kapısı’nı sembolik bir eylemle 3 saat boyunca kapattılar.
Devamını oku...