Ανθρωποκυνηγητό βγαλμένο από ταινίες στη Μελέτη - Azınlıkça
Uncategorized

Ανθρωποκυνηγητό βγαλμένο από ταινίες στη Μελέτη

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση κατά της παράνομης διακίνησης μεταναστών έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου στον οικισμό της Μελέτης Δήμου Κομοτηνής. Το χωριό γέμισε περιπολικά και αστυνομικούς, με τους φιλήσυχους κατοίκους να παρακολουθούν σαστισμένοι τα τεκταινόμενα.

Νωρίτερα στο χωριό τους είχε εισέλθει ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό ακολουθούνταν από οχήματα της αστυνομίας. Ο νεαρός οδηγός όταν κατάλαβε ότι δε μπορεί να διαφύγει από κάποιον άλλον δρόμο, παράτησε το αυτοκίνητο στο κέντρο του χωριού μπροστά στο σχολείο. Άφησε πίσω του πέντε μετανάστες, ανάμεσά τους και παιδιά, ανθρώπους που είχαν άλλον προορισμό και δεν περίμεναν ποτέ ότι θα βρεθούν σε ένα χωριό της Ροδόπης.

Ο άνδρας το έβαλε στα πόδια πεζός και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Χ» κρύφτηκε ανάμεσα σε μπάλες με άχυρα. Οι αστυνομικοί βρίσκονταν ήδη στο χωριό αναζητώντας τον άνδρα, που όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια ήταν διακινητής.

Πέρασε αρκετή ώρα και όταν ο 24χρονος διακινητής νόμισε ότι οι αστυνομικοί είχαν αποχωρήσει από το χωριό, εκείνος εμφανίστηκε. Είχε αφαιρέσει το μπουφάν του στην προσπάθειά του να μη γίνει αντιληπτός. Όμως γρήγορα αναγνωρίστηκε και ακόμα και όταν ισχυρίστηκε ότι εργάζεται στο χωριό ως εργάτης σε ζώα, κανένας δεν τον πίστεψε. Αστυνομικοί έσπευσαν να το συλλάβουν. Όμως ακόμα και εκείνη την στιγμή έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγει χτυπώντας έναν αστυνομικό.

Ο 24χρονος υπήκοος Αλγερίας συνελήφθη και όπως απέδειξε η αστυνομική έρευνα οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας μας πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή την 4-1-2017 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 24χρονο περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Σε αυτήν την συντονισμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης. – xronos.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et