EFET bu balı piyasadan çekme kararı aldı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

EFET bu balı piyasadan çekme kararı aldı

Yunanistan Ortak Gıda Denetim Kurumu (EFET) çiçek ve bitkilerden oluşma bal şurubuyla karıştırılmış balı piyasadan çekme kararı aldı.

EFET’in Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti Şubesi’nin yaptığı denetimlerde “Καλημέρα… με μέλι” markası altında satılan bala, çiçek ve bitkilerden oluşma bal şurubunun karıştırıldığını tespit etti.

500 gramlık ambalajda satılan son tüketim tarihi 25/6/2022 olarak belirtilen L250619 parti numarasıyla satılan balın piyasadan çekilmesine karar verildi.

EFET ürünü temin eden vatandaşlardan tüketmemelerini talep ederken, bahse konu sahte balın yukarıda belirtilen partisini piyasadan çekilmesini talep etti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor at Azınlıkça, web administrator/designer, and journalist based in Komotini, covering Thrace and Greece.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'deki Arıcılar Sektördeki Sorunlar İçin Çözüm Arıyor

İskeçe’de arıcılık sektörü, karşılaştıkları zorluklara karşı çözüm yolları arayışında. Yeni kurulan İskeçe Arıcılar Birliği, sektördeki sorunların üstesinden gelmek ve arıcıların yaşam kalitesini iyileştirmek için çaba gösteriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Doğu Makedonya Trakya'nın Yeni Eyalet Başkanı ve Meclis Üyeleri Yemin Ediyor

Doğu Makedonya Trakya Eyalet yönetimi için önemli gün yaklaşıyor. Doğu Makedonya Trakya’nın Eyaleti’inin yeni başkanı ve eyalet meclis üyeleri için yemin töreni düzenlenecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Topsidis: 'Kimse Eyalet Başkan Yardımcılığı Görevinde 5 yıl Sabit Kalmayacak'

Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’nin yeni Eyalet Başkanı Hristodulos Topsidis, eyalet yönetiminde kimsenin eyalet başkan yardımcılığı görevinde 5 yıl sabit kalmayacağını söyledi.
Devamını oku...