Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στις σκανδαλώδεις δηλώσεις του Βασιλακόπουλου - Azınlıkça
Uncategorized

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στις σκανδαλώδεις δηλώσεις του Βασιλακόπουλου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στις σκανδαλώδεις δηλώσεις του Βασιλακόπουλου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με την Ξάνθη.

Θέση κατά των δηλώσεων του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου, παίρνει και ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μουσταφά Μουσταφά με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας λόγο για «ακατανόμαστα, ακατανόητα και επικίνδυνα πράγματα»  ζητώντας την παρέμβαση των αρμόδιων Υπουργείων.

«Ήμαρτον Θεέ μου, ήμαρτον.  Ο Κύριος Βασιλακόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης , είπε ακατονόμαστα, ακατανόητα, επικίνδυνα πράγματα για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ που προτάθηκε να γίνει στη Ξάνθη. Αν τα είπε υπό την επήρεια της προχωρημένης ηλικίας του, της συνοδού μωρείας, έχει ο Πανάγαθος, ας προβλέψει τα μελλούμενα, η ιατρική, η πολιτεία, οι κοινωνικές υπηρεσίες ας λάβουν τα μέτρα τους. Ειδάλλως, αν είναι να παραμείνει στο πόστο του, παράκληση, Υφ. Αθλητισμού , Υπ.Προστασίας του πολίτη, Υπ.Δικαιοσύνης ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο Θεός να μας φωτίσει όλους, να μας χαρίσει λογική και σύνεση» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε “Διχαστικός και απαράδεκτος !!!! Εξηγήσεις ζητάμε ως κοινωνία της περιοχής. Ντροπή !!, Υφ. Αθλητισμού , Υπ.Προστασίας του πολίτη, Υπ.Δικαιοσύνης ας αναλάβουν τις ευθύνες τους” σχετικά με το θέμα.

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης

Οι  δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γεώργιου Βασιλακόπουλου, περί πρόκλησης επεισοδίων με εμπλοκή της μειονότητας της Θράκης στην πιθανή διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου του μπάσκετ στην Ξάνθη είναι ανιστόρητη, εξωπραγματική, προσβλητική και τουλάχιστον ατυχής.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ξάνθη, κατά το παρελθόν, έχουν διεξαχθεί σημαντικά αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα με μεγάλη επιτυχία. Θεωρούσαμε τον κύριο Βασιλακόπουλο σοβαρό άνθρωπο και για αυτό τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα.

Χρήστος Μέτιος

Την δική του απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ έδωσε και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ο οποίος χαρακτηρίζοντάς τες ως «απαράδεκτες» επεσήμανε πως το σύνολο της ΠΑΜ-Θ και των πολιτών της, ανεξαρτήτου θρησκεύματος και καταγωγής «αγαπάμε τον αθλητισμό και θεωρούμε τιμή μας να φιλοξενούμε στον τόπο μας κορυφαία αθλητικά γεγονότα».

 Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης

Άμεση ήταν και η απάντηση από πλευράς του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη ο οποίος στην ανακοίνωση του αναφέρει “Η ντροπή είναι πολύ μικρή λέξη για να αποδώσει την ύβρη και τη θρασύτητα του κ. Βασιλακόπουλου , προέδρου της Ε.Ο.Κ., σχετικά με τη δήλωσή του για την Ξάνθη ως μη κατάλληλο τόπο για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλου μπάσκετ”

Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
Την άμεση αντίδραση του Δημάρχου Ξάνθης προκάλεσαν οι λίαν επιεικώς απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εισηγήθηκε το όλο θέμα στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, ζήτησε την καταδίκη των συγκεκριμένων δηλώσεων και αντί συγγνώμης ο αγώνας να διεξαχθεί στην Ξάνθη. Η πρότασή του έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη του σώματος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et