Στις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη θα πάρουν μέρος οι αγρότες της Ροδόπης - Azınlıkça
Uncategorized

Στις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη θα πάρουν μέρος οι αγρότες της Ροδόπης

Στις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη θα πάρουν μέρος οι αγρότες της Ροδόπης

Ραντεβού στην Zootechnia δίνουν οι αγρότες της Ροδόπης και ετοιμάζονται για κάθοδο στην συμπρωτεύουσα, την ίδια στιγμή που η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων καλεί σε ενίσχυση των μπλόκων.

Η τελευταία, κλειστή, σύσκεψη αγροτών της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής, στον απόηχο της πρώτης διαμαρτυρίας, που έγινε την περασμένη Παρασκευή με αφορμή την παρουσία του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου.

Με λεωφορεία θα γίνει η μετακίνηση αγροτών της Ροδόπης στην Zootechnia την προσεχή Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν αγρότες από όλη την Βόρεια Ελλάδα. Νωρίτερα δεν πρόκειται να γίνει κάποια κινητοποίηση τοπικά, όπως τουλάχιστον, μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Κομοτηνής Νίκος Κυριαζής «εδώ στην περιοχή μα δεν θα κάνουμε ακόμη κάποια κινητοποίηση.

Στο Θούριο το πρώτο μπλόκο του Έβρου

Όσον αφορά στο νομό Έβρου, στον κόμβο του Θουρίου, μεταξύ Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας στήθηκε το πρώτο και μοναδικό προς το παρόν αγροτικό μπλόκο. Στο μεταξύ, με προχθεσινή της ανακοίνωση, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, καλεί σε ενίσχυση των μπλόκων.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.