Ανακοίνωση για νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή από τον Υπουργό Ξανθό - Azınlıkça
Uncategorized

Ανακοίνωση για νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή από τον Υπουργό Ξανθό

Ανακοίνωση για νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή από τον Υπουργό Ξανθό

Τον προσανατολισμό της κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου νοσοκομείου για όλο τον νομό Ροδόπης, που θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, εξήγγειλε από την Κομοτηνή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρυσία του Υπ. Υγείας στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργου Φιλιππίδη, παρουσία και των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη και του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη.

«Το νοσοκομείο Κομοτηνής είναι ένα κτίριο που θέλει ριζική αναδιοργάνωση. Χρειάζεται ένα καινούργιο νοσοκομείο γιατί οι υποδομές του υφιστάμενου είναι όντως απαρχαιωμένες και αυτό δυσκολεύει τη δουλειά του ανθρώπινου δυναμικού», δήλωσε ο υπουργός Ξανθός μετά τη σύσκεψη.

Σχετικά με την ανέγερση του Νοσοκομείου στην Κομοτηνή «Είμαστε σε καλό δρόμο, το νοσοκομείο Κομοτηνής έχει μπει σε απόλυτη προτεραιότητα. Σημειωτέον ότι το πρόγραμμα αυτό δεν επιχορηγεί τη δημιουργία νέων υποδομών, αλλά νομίζουμε ότι με μια πειστική επιχειρηματολογία που υπήρξε, καταφέραμε να γίνει μία ειδική εξαίρεση για το νοσοκομείο Κομοτηνής», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που υπάρχουν στο ΕΣΥ «Η χώρα είναι υγειονομικά ασφαλής. Οφείλουμε να ενισχύουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ΕΣΥ» ήταν το μήνυνα που έστειλε ο Υπ. Υγείας από την Κομοτηνή.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et