Nikos Pappas ABD’de kravat taktı - Azınlıkça
Uncategorized

Nikos Pappas ABD’de kravat taktı

Nikos Pappas ABD’de kravat taktı

Yunanistan Dijital Politika Bakanı Nikos Pappas ABD’de katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada “ülkenin iyi gittiği” mesajını verdi. 

Başbakan Aleksis Tsipras’ın izinde giderek resmi etkinliklerde bile kravat takmayan Nikos Pappas’ın ABD’deki etkinlikte kravat takması ise dikkatlerden kaçmadı.

Washington’da Amerikan Başkanlığı Açılış Komisyonu tarafından Washington’da yeni hükümette yer alan Yunan-Amerikan kurmaylar onuruna düzenlenen etkinliğe Bakan Nikos Pappas da katıldı. Konuşmasında rakamlara değinen Pappas “Yılın son çeyreğinde %1,8 büyüme kaydettik ve 2016 yılı %0,6 kalkınma ile tamamlanacak. Avrupa ortalaması %0,6’yken Yunanistan’daki sanayi üretimi %2,3 arttı. Bütçe fazlasında ise ‘double score’ elde ettik” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılanlardan Yunanistan’ın temsilcileri olmalarını isteyen Pappas “ABD’nin yeni hükümetinin Yunanistan ile ilgili gerçekleri bilmesi oldukça önemli. Ülkemizin iyi gittiğini bilmesi gerekir. Yunanistan’ın kalkınmaya döndüğü fikrini kabul etmeyen bazı Avrupa ülkelerinin görüşlerinin hakim olmamasını sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et