Γραβάτα φόρεσε ο Νίκος Παππάς στις ΗΠΑ - Azınlıkça
Uncategorized

Γραβάτα φόρεσε ο Νίκος Παππάς στις ΗΠΑ

Γραβάτα φόρεσε ο Νίκος Παππάς στις ΗΠΑ

Το μήνυμα ότι η «χώρα πάει καλύτερα» έστειλε ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς από τις ΗΠΑ, όπου και παρέστη μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Εγκαινίων της Αμερικανικής Προεδρίας προς τιμήν των Ελληνοαμερικανών-μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον.

Αναφερθείς στα νούμερα ο κ. Παππάς ανέφερες πως είχαμε «1,8% ανάπτυξη του ΑΕΠ το τελευταίο τρίμηνο. Το 2016 θα κλείσει με ανάπτυξη 0,6%. Η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 2,3%, ενώ ο κοινοτικός μέσος όρος ήταν 0,6%», για να τονίσει πως «αυτά τα μεγέθη επιτυγχάνονται ενώ καταφέραμε να πιάσουμε ”double score” στο πρωτογενές πλεόνασμα».

Στο σημείο αυτό, τόνισε ότι «επιστρέφουμε στην ανάπτυξη την ώρα που οι οικονομικοί δείκτες επιδεικνύουν μια ισχυρή δυναμική». Και απευθυνόμενος στους παρισταμένους ζήτησε «να γίνετε πρεσβευτές της Ελλάδας. Είναι κρίσιμο η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να γνωρίζει την αλήθεια για την Ελλάδα. Να γνωρίζει ότι η χώρα μας πάει καλύτερα. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να διασφαλίσουμε πως δεν θα επικρατήσουν οι απόψεις συγκεκριμένων ευρωπαϊκών χωρών που δεν θέλουν να αποδεχθούν την ιδέα ότι η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη». Υπογράμμισε τέλος, ότι η χώρα έχει σταθεροποιηθεί, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ξανά και, σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, περιμένουμε από την ελληνο-αμερικανική κοινότητα να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Νίκος Παππάς επέλεξε να φορέσει γραβάτα. Πρόκειται για μια σπάνια εμφάνιση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής που δεν πέρασε απαρατήρητη.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.