Τα σχολεία δεν άνοιξαν καθόλου το 2017 στην Οργάνη και στον Κέχρο - Azınlıkça
Uncategorized

Τα σχολεία δεν άνοιξαν καθόλου το 2017 στην Οργάνη και στον Κέχρο

Τα σχολεία δεν άνοιξαν καθόλου το 2017 στην Οργάνη και στον Κέχρο

Στις σχολικές μονάδες και αισίως στα αποθέματα των τροφών για τα ζώα, εντοπίζονται τα σοβαρότερα προβλήματα στην ορεινή Ροδόπη και συγκεκριμένα στις δημοτικές ενότητες Οργάνης και Κέχρου του Δήμου Αρριανών.

Σε αυτές τις δύο δημοτικές ενότητες τα σχολεία δεν άνοιξαν καθόλου, μέχρι σήμερα. Παραμένουν κλειστά ακόμα από τις διακοπές των Χριστουγέννων, αφού το χιόνι δεν επιτρέπει την ασφαλή διέλευση των μαθητών. Άλλωστε στα σχολεία αυτών των οικισμών φοιτούν μαθητές από άλλους οικισμούς. Αυτό απαιτεί την καθημερινή μετακίνηση των μαθητών, κάτι που είναι μη ασφαλές αυτήν την εποχή της παρατεταμένης χιονόπτωσης και του παγετού. “Ακόμα το παλιό χιόνι δεν έλιωσε, μας έριξε και το καινούργιο χιόνι, πολύ η χιονόπτωση”, είπε χαρακτηριστικά ο Μολλά Ισμαήλ αντιδήμαρχος Δήμος Αρριανών.

Ο Αλή Χασεκή πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κέχρου είπε “έχουμε καταντήσει Σιβηρία. Είναι τρίτη εβδομάδα που μας χιονίζει. Το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 50 πόντους και το κακό είναι ότι καθαρίζουμε την ημέρα και το βράδυ ξανακλείνει ο δρόμος. Δεν προλαβαίνουμε είναι και δύσκολοι οι δρόμοι”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et