Αρχίζει η περισυλλογή αδέσποτων στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Uncategorized

Αρχίζει η περισυλλογή αδέσποτων στην Κομοτηνή

Αρχίζει η περισυλλογή αδέσποτων στην Κομοτηνή

Έκτακτη λύση για τα αδέσποτα με απευθείας ανάθεση από τον Δήμο Κομοτηνής.

Ο Δήμος Κομοτηνής αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα στην πόλη, επέλεξε να προχωρήσει στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την εργασία με τίτλο: «Εργασίες περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς» στην ατομική επιχείριση Τσιρίγος Ευγάγγελος, μέχρι να τελεσφορήσει η διαδικασία του διαγωνισμού, μία διαδικασία χρονοβόρα και γραφειοκρατική. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στη συνεδρίασή της το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, προχώρησε στην απευθείας ανάθεσης της παραπάνω εργασίας που αφορά τα αδέσποτα. Ο ανάδοχος που επιλέχτηκε θα εκτελέσει την εργασία, προϋπολογισμού 6.000 ευρώ, για τους επόμενους τρεις μήνες.

Στο μεταξύ στο διάστημα αυτών των τριών μηνών ο Δήμος θα προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτεί ο διαγωνισμός, έχοντας όμως διασφαλίσει ότι η περισυλλογή των αδέσποτων θα γίνει κανονικά.

Να σημειωθεί ότι η χθεσινή Οικονομική Επιτροπή προχώρησε και στην ανάδειξη δύο αναδόχων, Τσόκανος ΑΒΕΕ και Bobos ΑΕΒΕ, του συνοπτικού διαγωνισμού: «Προμήθεια τροφών Δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων έτους 2017», όπως και ανατέθηκε στην Τσόκανος ΑΒΕΕ ο συνοπτικός διαγωνισμός: «Προμήθεια φαρμάκων και εξοπλισμού Δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων για το έτος 2017».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.