Διελευκάνθηκε η υπόθεση του νεκρού αλόγου στη Σαμοθράκη - Azınlıkça
Uncategorized

Διελευκάνθηκε η υπόθεση του νεκρού αλόγου στη Σαμοθράκη

Διελευκάνθηκε η υπόθεση του νεκρού αλόγου στη Σαμοθράκη

Διερευνήθηκε η υπόθεση του νεκρού αλόγου που πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην παραλία «Γιαλός» στις Δάφνες Σαμοθράκης.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Σπιτάλα, στο blog του οποίου δημοσιεύτηκε το θέμα και πήρε μεγάλες διαστάσεις, αστυνομία και λιμεναρχείο, μετά τη δική του κατάθεση και με τη συνδρομή κτηνιάτρου, έλυσαν το γρίφο του νεκρού ζώου, το οποίο βρέθηκε στην παραλία με τα πίσω πόδια του δεμένα.

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, το νεκρό ζώο, που εξετάστηκε από την κτηνίατρο του νησιού, δεν ήταν κακοποιημένο, ούτε πέθανε από πνιγμό. Ήταν θηλυκό, σε κατάσταση εγκυμοσύνης και στην προσπάθειά του να αποβάλει πρόωρα, απεβίωσε.

Η εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι το ζώο δεν ζούσε στο νησί και ότι κάποιοι το έριξαν στη θάλασσα από άλλο μέρος, προφανώς για να το ξεφορτωθούν και για τον λόγο αυτό έδεσαν τα πόδια του, ώστε να το σύρουν μέχρι τη θάλασσα. Στην εκδοχή αυτή συνηγορούν και οι ισχυροί νοτιάδες που έπνεαν τις προηγούμενες ημέρες. Τελικά, το ζώο θάφτηκε από τον Δήμο Σαμοθράκης και συγκεκριμένα με την ευθύνη του αντιδημάρχου Ν. Γαλατούμου το Σάββατο 14-1-17, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα που υποδείχτηκαν. Ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Διελευκάνθηκε η υπόθεση του νεκρού αλόγου στη Σαμοθράκη

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.