Gümülcine’de köpek saldırdı - Azınlıkça
Uncategorized

Gümülcine’de köpek saldırdı

Gümülcine’de köpek saldırdı

Gümülcine’de (Komotini) sokak köpeklerinin saldırısına maruz kalan 72 yaşındaki vatandaş hastanelik oldu.

Yerel Hronos gazetesinde çıkan ve Azınlıkça’da yer verilen habere göre Dimitris Hatzivantsidis adındaki emekli vatandaş 7 Ocak 2017 Çarşamba gecesi saat 21.30’da Venizelos caddesinin batı girişinde beklenmedik bir durumla karşılaştı.

Orada bulunan köpeklerin yoldan geçen otomobillere havladığını sezen 72 yaşındaki vatandaş, kaldırımda yürürken karşıya geçmeye çalıştığı sırada bir köpeğin kendisini sağ bacağından ısırdığını hissetti. Isırıkla birlikte pantolonu yırtılan Hatzivantsidis’e saldıran bir diğer köpek ise emekli vatandaşı dizinden ısırdı.

Bir anda etrafının beş köpek tarafından sarıldığını gören adamın yardımına ise olay yerinden geçen bir gencin yetiştiği kaydedilirken, gencin hayvanları uzaklaştırmayı başarmasıyla belki de daha büyük bir olayın önlendiği ifade ediliyor.

Evde eşi yaralarına pansuman yaptıktan sonra hastaneye geden emekli vatandaşa, antibiyotik tedavisi uygulandı ve tedavinin bir ay sonra yenilenmesi gerekeceği kaydedildi.

Köpek saldırısına maruz kalan Gümülcineli emekli vatandaş sokak köpekleri konusunda yetkililerin gerekli önlemleri alması ve bundan sonra hiç kimsenin kendi başına gelenleri yaşamamasını diliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et