Erdoğan: SYRIZA teröristlerin sığınma yeri oldu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Erdoğan: SYRIZA teröristlerin sığınma yeri oldu

erdoğan - miçotakis

NATO zirvesi kapsamında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüşen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın “SYRIZA partisini teröristlerin sığınma yeri olduğunu” söylediği ortaya çıktı.

NATO Zirvesi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Miçotakis ile yaptığı görüşme hakkında “Dün akşam Sayın Miçotakis ile de görüşürken dedik ki, ‘Bakın bu DHKP-C, PKK/YPG, FETÖ mensupları devamlı size geliyorlar ve aldığımız istihbaratta da SYRIZA bunların sığınma odağı yeri. Dolayısıyla bunlara karşı biz sizden tavır almanızı bekliyoruz, destek bekliyoruz. Ki bu destek bilesiniz ki bizim de size karşı olan desteğimizi arttıracaktır” ifadelerini kullandı.

Azınlıkça’nın Atina medyasından aktardığı bilgiler göre ise ND hükümetine yakın kaynaklar ikili arasında geçen bu konuşmayı doğruladı.

Yunan basını, hükümet kaynaklarına dayandırdığı bilgilere göre, Kiryakos Miçotakis’in Erdoğan’a “Ülkemizin istihbarat servisi ciddi ve kararlı şekilde çalışmaktadır” yanıtını verdiğini yazdı.

İLGİLİ HABER

Erdoğan’ın oğlu ile Miçotakis’in yeğeninin okul arkadaşı oldukları ortaya çıktı

Erdoğan görüşmesinden sonra Miçotakis ne dedi?

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.