Şok iddia! Yunanistan’ın Brezilya’daki Büyükelçisini öldüren kişi eşinin sevgilisi çıktı! - Azınlıkça
Uncategorized

Şok iddia! Yunanistan’ın Brezilya’daki Büyükelçisini öldüren kişi eşinin sevgilisi çıktı!

Şok iddia! Yunanistan’ın Brezilya'daki Büyükelçisini öldüren kişi eşinin sevgilisi çıktı!

Brezilya’da kiraladığı otomobilde yanmış halde ölü olarak bulunan Yunanistan’ın Brezilya Büyükelçisi Kiryakos Amiridis’in katilinin tespit edildiği iddia edildi.

Brezilya basını, polis kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Yunan Büyükelçinin eşi Françoise Amiridis’in 29 yaşındaki Brezilyalı sevgilisi Sergio Gomes Morreira Filho’nun Büyükelçi Kiryakos Amiridis’i öldürdüğünü itiraf ettiğini yazdı.

Büyükelçinin eşi Françoise Amiridis ise ifade vermeye gittiğinde basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçındı. Azınlıkça’daki habere göre 29 yaşındaki Brezilyalı Filho’nun ordu mensubu olduğu ve Büyükelçinin eşiyle aşk yaşadığı kaydediliyor. Polis kaynaklarına göre Filho cinayeti işlediğini kabul ederken, Filho ile birlikte gözaltına alınan diğer iki suç ortağı ise cinayeti işleten ismin Büyükelçinin eşi Françoise Amiridis olduğunu söylediler. Françoise Amiridis ise bu iddiayı kabul etmedi.

Brezilya polisi Noba İguaçu bölgesinde kundaklanmış halde bulunan kiralık otomobilden çıkan cesedin 59 yaşındaki Yunan Büyükelçiye ait olduğunu doğruladı. Brezilya basını olaya geniş yer veriyor.

Şimdilik, Yunan Büyükelçi Amiridis’in evinde katledildiği – zira evindeki kanepesinde kanı da bulundu – ve daha sonra cesedinin kendisinin kiraladığı otomobile taşındığı ve büyükelçinin cesedinin yanan otomobilin içinde bulunduğu görüşü hakim.

Atina Başsavcısı Pantelis Zagoreos da Yunan Büyükelçi Amiridis’in ölüm nedenlerinin araştırılması için cezai soruşturma başlatılmasını talep etti. Bu arada Yunan polislerinden oluşan bir ekip de cinayeti aydınlatma çalışmalarına katılmak üzere Brezilya’ya gitti. – azınlıkça

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et