Μαντάς: Οι εκλογές δεν δίνουν απάντηση στα προβλήματα της χώρας - Azınlıkça
Uncategorized

Μαντάς: Οι εκλογές δεν δίνουν απάντηση στα προβλήματα της χώρας

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε ηλικιωμένο στην Κομοτηνή

Διερχόμενοι οδηγοί απέτρεψαν τα χειρότερα στην περίπτωση ενός ηλικιωμένου, που δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στο κέντρο της Κομοτηνής.

Μαντάς: Οι εκλογές δεν δίνουν απάντηση στα προβλήματα της χώρας

Δύσκολη χαρακτήρισε τη χρονιά που φεύγει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς και υπογράμμισε ότι «ακόμα έχουμε δύσκολα προβλήματα μπροστά να αντιμετωπίσουμε».

Ο κ. Μαντάς, μιλώντας στο Πρακτορείο Fm, πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος σημειώνοντας ότι οι προσπάθειες των Ελλήνων απέδωσαν και «η υπερ-απόδοση των εσόδων έδωσε τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να δώσει το έκτακτο επίδομα σε 1,6 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχους και να αναστείλει για ένα χρόνο την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά που δοκιμάζονται από την προσφυγική κρίση». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ότι το 2016, 2,5 εκατ. πολίτες απέκτησαν πρόσβαση στο σύστημα υγείας, επεκτάθηκε το πρόγραμμα για την ανθρωπιστική κρίση, ενώ το το 2017 θα αρχίσει και η εφαρμογή του Κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης.

Ερωτηθείς για το ζήτημα των πρόωρων εκλογών απάντησε ότι «οι εκλογές δεν δίνουν απάντηση, στη διαπραγμάτευση πρέπει να επιμείνουμε ως χώρα ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα ιδίως τα παράλογα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ και στα οποία συνηγορεί ο κ. Σόιμπλε» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι οτιδήποτε άλλο ακούγεται ή επιχειρείται να διαμορφωθεί σε σχέση με εκλογές δεν δίνει καμία απάντηση στα προβλήματα. Η Ελλάδα πρέπει να φύγει μπροστά και μπορεί να το κάνει, κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et