Mantas: Erken seçim Yunanistan’ın sorunlarına cevap değil - Azınlıkça
Uncategorized

Mantas: Erken seçim Yunanistan’ın sorunlarına cevap değil

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε ηλικιωμένο στην Κομοτηνή

Διερχόμενοι οδηγοί απέτρεψαν τα χειρότερα στην περίπτωση ενός ηλικιωμένου, που δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων στο κέντρο της Κομοτηνής.

Mantas: Erken seçim Yunanistan’ın sorunlarına cevap değil

SYRIZA Parlamento Grubu Sözcüsü Hristos Mantas geride bıraktığımız 2016 yılını “zorlu” bir yıl olarak tanımlarken “önümüzde mücadele etmemiz gereken zorlu sorunlar var” dedi.

Praktorio Fm’e konuşan Mantas, gelecekle ilgili iyimser olduğunu dile getirirken “gelirlerin fazla vermesi, hükümete 1,6 milyon düşük emekli maaşı alan vatandaşa ek ikramiye verme imkânı sundu. Bununla birlikte mülteci kriziyle sınanan adalarda FPA’nın arttırılması bir yıl ertelendi” ifadelerini kullandı.

2016 yılında 2,5 milyon vatandaşın sağlık sistemine erişim sağladığını dile getiren Mantas “insani kriz programı genişletildi, 2017’de sosyal dayanışma geliri hayata geçirilecek” şeklinde konuştu.

Erken seçimle ilgili yöneltilen soruya ise SYRIZA Parlamento Grubu Sözcüsü “seçimler sorunlara yanıt vermiyor, ülke olarak müzakerelerde başka önlemlere yer olmadığı konusunda diretmeliyiz. Özellikle de IMF’nin istediği ve Schaeuble’nin savunduğu mantık dışı önlemlere karşı direnmeliyiz” dedi ve ekledi: “Yunanistan ilerlemeli ve bunu yapabilir.”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et