İsmet Kadı’dan Mümin’e cevap: Sahte galoplar ve vaatler. İktidarın balayı süreci devam ediyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İsmet Kadı’dan Mümin’e cevap: Sahte galoplar ve vaatler. İktidarın balayı süreci devam ediyor

İsmet Kadı’dan Mümin’e cevap: Sahte galoplar ve vaatler. İktidarın balayı süreci devam ediyor

Yassıköy Belediye Meclis toplantısının gerekli çoğunluk sağlanamadığı için düzenlememesinin ardından açıklama yayınlayan Belediye Başkanı Önder Mümin’e anamuhalefet listesi Başkanı İsmet Kadı’dan sert cevap gecikmedi.

Kadı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Belediye Başkanı Mümin’e cevap verirken “Sahte galoplar, kişilere iş bulma, v.s vaatler! Çözülemeyeceğini bile bile bazı sorunları bir haftada çözen iktidarın balayı süreci devam ediyor” ifadelerini kullandı.

İsmet Kadı’nın paylaşımları söyle:

“Bugünkü Yassıköy belediyesi Meclis toplantısı toplantı yeter sayısı sağlanamadığı için yapılamadı.Toplantının yapılamaması bizim dönemimizde onaylanmış  çok önemli projelerinde ilerlemesini geciktirdi. Bu hoş bir durum değil.

İlk defa bizim projelerimizin olduğunu itiraf etmeleri güzel.Biz iktidar olarak yaptığımız işleri çok önemli projeleri hiç bir zaman şovvari bir şekilde reklam yapmadık.Halkın medyanın istediğini bizi ön plana çıkaracak işleri değil , yapılması gerekeni yaptık.

Bedeli olsa bile yapmamız gerekeni yaparız.Öncelikle şunu belirtmek isterim, ben grubuma şahsi görüşümü katılmamız gerekir şeklinde sundum.Ancak grubun çoğunluğu saat 11 de toplantıya katılımda sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler.Grubun çoğunluğunun kararı  bu yönde oldu.

Olay bu,ayrıca muhalefet ısrarla bir önceki toplantılarda yönetimi uyardı. Meclis toplantı saatlerinin uygun olmadığını belirtti.Bugünkü toplantıda Sn Sporikis’ de tekrar net bir dille ifade etti.Tüm bunlara rağmen iktidar biz sizi takmayız istediğimiz saatte gelmek zorundasınız

Diyor, ve hemen bugün tekrar bir sonraki toplantıyı yine saat 11 e programlıyor. Bunun yanında bizi AMUCAS  ile ortak hareket edip halkın menfaatlerine ihanetle suçluyor,yenilgiyi hazmedemediler  diyor!!!!

Bu yönetim bizi benim yönetim şeklimi hala çözemedi. Biz 13 yıl iktidarda kaldık. Gelirken hiç bir boş vaatte bulunmadık. Asla yalan söylemedik.Onların vaadettiklerini hatırlayın,neden bahsettiğimi anlarsınız..

Ayrıca şimdi acele eden bu yönetim seçim sonrasındaki iki aylık süreçte bizim  projelerimizi ilerletmemizi engellemek  için herşeyi yaptı.Bu seçim sonrası süreçte, bize  bana karşı  saygısızlığını,yaptı.

Şimdi gelmişler bizi , ihanetle suçluyorlar.Önce  şunu çok iyi öğrenmeliler. Mevcut sistemde başka bir  listeyle ortak hareket etmeleri bunun yolunu bulmaları gerekiyor.

Biz seçim öncesinde tüm listelerle ortak hareket etmeyi düşünüyoruz, derken o bizi Amucas’ la bile anlaştılar diyerek halkı yanıltmaya çalışıyordu.Sahte galoplar, kişilere iş bulma, v.s vaatler!çözülemeyeceğini bile bile bazı sorunları bir haftada çözen iktidarın balayı süreci..

Devam ediyor.8 aylık işçiler 48 kişi bizim Haziran ayında işe aldığımız 8 ay süreli 6 işçi , ve 3kprogramından 7 işçi,şoförler greyder operatörleri vs.Bizim ihale Kerim’i herşeyini hazır bıraktığımız işler! Her çekilen fotoğraf karesinde bize ait birşeyler mutlaka var.

Bizi ihanetle ,halkın menfaatlerine ters hareket etmekle suçlamadan önce durup bir güzel düşünmek gerek.13 yıllık, 9 yılı çok zor koşullarda geçen hizmetten bahsediyoruz.Gençleri kadınlarımızı yaşlılarımızı biz düşüneceğiz derken , ben üzülüyorum. Çünkü bizim yaptıklarımızı

Takipte sorun yaşadığınızı görüyorum.”

İsmet Kadı’dan Mümin’e cevap: Sahte galoplar ve vaatler. İktidarın balayı süreci devam ediyor

Hatırlanacağı üzere belediye meclisinin ilk toplantısında da Rodop Kalkınma Şirketi’ne kendi sunduğu isimleri seçtiremeyen Mümin açıklama yayınlayarak “Kadı ve Amucas’ı belediye meclisinin kararlarını ortak hareket ederek bloke etmeye çalışmakla” suçlarken bu ikilinin “nasıl işbirliği içerisinde olduklarını” açıklayacağını duyurmuştu.

Kadı’da Mümin’e cevap vererek “Onların yaptıklarını ne kadar deontolojik davrandıklarını ilerleyen süreçte böyle kaşınmaya devam ederlerse, açıklayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ HABERLER

Önder Mümin: Kadı ve listesi iktidarda kalma uğruna Amucas’a sarılıyor

 

Önder Mümin’in adayı seçilemedi: ‘Kadı ile Amucas ortak hareket ederek bloke ediyor’

 

Kadı: Mümin kaşınmaya devam ederse açıklayacağız

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et