Önder Mümin: Kadı ve listesi iktidarda kalma uğruna Amucas'a sarılıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Önder Mümin: Kadı ve listesi iktidarda kalma uğruna Amucas’a sarılıyor

Önder Mümin: Kadı ve listesi iktidarda kalma uğruna Amucas'a sarılıyor

Gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle Yassıköy Belediye Meclis toplantısının yapılmaması üzerine Belediye Başkanı Önder Mümin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yayınlayan Belediye Başkanı Mümin, anamuhalefet listesi başkanı İsmet Kadı’yı hedef alarak “Kadı ve listesinin iktidarda kalma uğruna Amucas’a sarıldığı gerçeği bir kez daha teyit edildi” ifadelerini kullandı.

Mümin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Kiriakos Amucas ve İsmet Kadı’nın listeleri yine birlikte anlaşmalı hareket ederek, bugün meclis toplantısına iştirak etmedi. Çoğunluğun olmaması sebebi ile meclis toplantısı ertelendi.

Bulatköy içme su hattı,

Okullarımızın tadilatı,

Yalımlı ve Kozlardere çocuk parkları,

Yol düzenlemesi projesi,

Yassıköy anaokulu yenileme projesi, Belediyeler birliğine temsilci seçimi,

Altın yatırımına karşı kınama,

gibi kararlarda ilerleme sağlanamadı.

Toplum menfaatine alınacak kararlar engellendi, halkın iradesini kabullenememe bir kez daha ortaya çıktı. İsmet Kadı ve listesinin iktidarda kalma uğruna Amucas’a sarıldığı gerçeği bir kez daha teyit edildi. Senelerdir inandıkları değerlerden uzaklaşarak Amucas ile ortaklık yapmaları anlaşılacak gibi değil. Ne desem boş. Yazıklar olsun diyorum. İsmet Kadı’nın listesinde duyarlı, sağduyulu arkadaşları bir an önce bu yanlıştan dönmeye davet ediyorum…”

Önder Mümin: Kadı ve listesi iktidarda kalma uğruna Amucas'a sarılıyor

Hatırlanacağı üzere belediye meclisinin ilk toplantısında da Rodop Kalkınma Şirketi’ne kendi sunduğu isimleri seçtiremeyen Mümin açıklama yayınlayarak “Kadı ve Amucas’ı belediye meclisinin kararlarını ortak hareket ederek bloke etmeye çalışmakla” suçlarken bu ikilinin “nasıl işbirliği içerisinde olduklarını” açıklayacağını duyurmuştu.

İsmet Kadı da Mümin’e cevap vererek “Onların yaptıklarını ne kadar deontolojik davrandıklarını ilerleyen süreçte böyle kaşınmaya devam ederlerse, açıklayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ HABERLER

İsmet Kadı’dan Mümin’e cevap: Sahte galoplar ve vaatler. İktidarın balayı süreci devam ediyor

 

Önder Mümin’in adayı seçilemedi: ‘Kadı ile Amucas ortak hareket ederek bloke ediyor’

 

Kadı: Mümin kaşınmaya devam ederse açıklayacağız

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et