Robota aşık oldu ve evlenmek istiyor - Azınlıkça
Uncategorized

Robota aşık oldu ve evlenmek istiyor

Soğuk ısırması nedir?

Evi barkı, sobası, kaloriferi, odunu, kömürü olanlar için önemli değil soğuklar, ama özellikle açık havada bulunmak, çalışmak zorunda olanları zor günler bekliyor.

Robota aşık oldu ve evlenmek istiyor

Fransa’da bir kadın, bir robota aşık olduğunu ve onunla nişanlandığını açıkladı. Şimdi ise, robotuyla evlenmesi için yasa çıkarılmasını istiyor.

Robotlar insanların aşk ilişkisi yaşadığı sahneler, bilimkurgu filmlerinde sık görülebilir ancak bu olay artık gerçeğe de dönüştü.

ShiftDelete’in haberine göre, Fransa’da bir kadın, 3D yazıcılar vasıtasıyla üretilen InMoovator isimli bir robota aşık olduğunu, evde onunla beraber yaşadığını ve robotla nişanlandıklarını açıkladı.

Twitter’da Lilly InMoovator hesabını kullanan kadın, yasaların izin vermesi halinde, robotla evleneceğini de vurgularken kendisini de roboseksüel bir insan olarak tanımlıyor.

Bu yaşadıklarının saçma olduğunu iddia edenlere karşı çıkan kadın, robotların eninde sonunda insanlara benzer bir yapıya kavuşacağını ve insan-robot aşklarının yaşanacağını, kendisinin ise bu aşka biraz erken kapılmış olduğunu vurguluyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.