Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών - Azınlıkça
Uncategorized

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών

Διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση παιχνιδιών και αστικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση–ανακατασκευή 6 παιδικών χαρών του προκήρυξε ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 201.624,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α εκ των οποίων το ποσό των 199.998,00 χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο «Λοιπές δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2016» και το ποσό των 1.626,00 δαπάνες του από τον δήμο Μαρώνειας-Σαπών.

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις αφορούν και στις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου, την Δ.Ε. Σαπών και την Δ.Ε. Μαρώνειας. Πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες των παιδικών χαρών στα Άμφια, στην Ξυλαγανή (οικισµός Καραγάτσια), στη Μαρώνεια, στις Σάπες, (περιοχή Αλώνια) στους Προσκυνητές και στη Βέννα.

Σε όλους τους χώρους της προτεινόμενης παρέμβασης λειτουργούν παιδικές χαρές, με παιχνίδια και γενικά εξοπλισμό που δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις ασφαλείας και παρουσιάζει σημαντικές φθορές που τον καθιστά επικίνδυνο.

Επίσης δεν υπάρχουν επαρκή καθιστικά, ενώ αυτά που είναι ήδη εγκατεστημένα είναι σε πολύ κακή κατάσταση γεγονός που καθιστά την χρήση τους απαγορευτική, χώροι σκίασης και προστασίας και επαρκής ηλεκτροφωτισμός απουσιάζουν, όπως επίσης και οι κατάλληλες επιφάνειες προστασίας από πτώση, και όλα αυτά συμβάλλουν στην αναγκαστική, μειωμένη ή και καθόλου χρήση των χώρων αυτών.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et