13 yaşındaki kız Gümülcine’de okul çıkışı takip edildi iddiası - Azınlıkça
Uncategorized

13 yaşındaki kız Gümülcine’de okul çıkışı takip edildi iddiası

13 yaşındaki kız Gümülcine’de okul çıkışı takip edildi iddiası

Gümülcine’de (Komotini) 13 yaşındaki bir kız çocuğu, küçük kardeşini ilkokuldan almak için gittiği sırada takip edildiğini savundu.

Yerel Hronos gazetesinde çıkan ve Azınlıkça’da yer verilen habere göre 13 yaşındaki kız annesinin talimatı üzerine saat 16.00’da tam gün okulundan çıkacak olan ilkokul üçüncü sınıf kız kardeşini almak için Gümülcine 11. Devlet İlkokuluna gitti.

Ancak oldukça tedirgin olan küçük kız, okuldaki sorumluya evden okula gelirken bir kişinin kendisini takip ettiğini söyledi. Öğretmen ise derhal okul müdürüyle iletişime geçti ve müdürün tavsiyesi üzerine polisi aradı. Okula gelen motosikletli polis (DİAS) ekipleri, ihtiyat amacıyla iki kız kardeşin evlerine polisler eşliğinde öğretmenleri tarafından götürülmesine karar verdi.

Olayla ilgili polis aileyi bilgilendirirken, küçük kızın ailesinin şikâyetçi olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak her halükarda bu olayın büyük endişelere mahal vermemesi için, 13 yaşındaki kızın zannından ibaret olabileceğini de belirtmekte fayda var.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et