Acun Ilıcalı yeni sevgilisiyle Yunanistan’a geldi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Acun Ilıcalı yeni sevgilisiyle Yunanistan’a geldi

Acun Ilıcalı yeni sevgilisiyle Yunanistan’a geldi

Şeyma Subaşı ile geçtiğimiz yıl boşanan Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı.

Çağla Ayça Altunkaya ile görüntülenen Acun ılıcalı kahvaltı için Yunanistan’ın Mikonos adasına 1 saatlik kaçamak yaptı.

KAHVALTI İÇİN MİKONOS’A GİTTİ

20 yaşındaki sevgilisiyle görüntülenen Ilıcalı, önceki gün Yunan Adası Mikonos’a kahvaltı yapmak için Mikonos’a gidip geldi. Çeşme’de bindiği sürat teknesiyle Mikonos’a geçip Yunan dostlarıyla bir araya gelen ünlü televizyoncuya, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Van Hooijdonk’un eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.

07162019 08

ÇAĞLA AYÇA ALTUNKAYA KİMDİR?

Gizemli kadının adı Çağla Ayça Altunkaya olduğu iddia edildi. 20 yaşında olan Altunkaya’nın Yalova’da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu belirtildi.

ITIR ESEN İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Subaşı’dan boşandıktan sonra adı birkaç kişiyle anılan Acun Ilıcalı, Miss Turkey birincisi seçildikten sonra attığı tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen’le görüntülenmişti. Görüntülerden kısa süre sonra Esen’in Survivor Türkiye-Yunanistan’ın internet üzerinde yayınlanan programını sunmaya başlamıştı. Aşk iddiaları hakkında açıklama yapmayan Acun Ilıcalı’dan sürpriz bir hamle gelmişti. Ilıcalı, Itır Esen’i sosyal medya hesabı Instagram’dan takibe almıştı.

ACUN ILICALI KİMDİR?

Ilıcalı, 29 Mayıs 1969’da Edirne’de dünyaya geldi. Aslen Erzurum Ilıcalı’dır. İlk ve orta öğrenimini Edirne İstiklal İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul’da Kadıköy Maarif Koleji’nde başlayan Acun Ilıcalı, Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti.

988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti. 1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı.Bir arkadaşı vasıtasıyla İlker Yasin’le tanışan Acun Ilıcalı Beşiktaş muhabiri oldu.

KAYNAK

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et