Seçim günü Batı Trakya’da hava nasıl olacak? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Seçim günü Batı Trakya’da hava nasıl olacak?

bati trakya hava durumu 334

26 Mayıs 2019 Pazar günü üç seçim heyecanı birden yaşayacak Batı Trakya bölgesi için hava durumu tahmini raporu yayınlandı.

Ulusal Meteoroloji Servisi (EMY) tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre seçim günü Gümülcine’de (Komotini) hava gün boyunca ekseriyetle kapalı ve bulutlu olacak.

Öğle saatlerinde (12.00’den sonra) ise sağanak yağış ihtimali bulunuyor.Azınlıkça’nın aktardığına göre gün içinde en düşük sıcaklığın 13, en yüksek sıcaklığın ise 25 derece olması bekleniyor.

Yeni haftayla birlikte ise sıcaklıklarda artış yaşanması beklenirken, güneşli geçmesi beklenilen pazartesi ve salı günleri termometreler 29 dereceyi gösterecek.

İskeçe (Xanthi) bölgesinde ise yarın havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, Gümülcine’de olduğu gibi öğle saatlerinde yağış ihtimali yüksek. En düşük sıcaklığın 13, en yüksek sıcaklığın 25 derece olması bekleniyor.

Son olarak Dedeağaç’ta (Alexandroupoli) güneşli bir güne uyanacak olan vatandaşlar, gün içerisinde bulutlu havanın hakim olacağını görecek. Dedeağaç’a yağmur tahmini yapmayan EMY, en düşük sıcaklığın 19, en yüksek sıcaklığın ise 24 derece olacağı öngörüsünde bulunuyor.

(Foto: Zafer Mehmet)

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.