Batı Trakya’da minibüsle çocuk kaçırıyor sandılar: Polisten olay hakkında açıklama - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da minibüsle çocuk kaçırıyor sandılar: Polisten olay hakkında açıklama

Batı Trakya’da minibüsle çocuk kaçırıyor sandılar: Polisten olay hakkında açıklama

Batı Trakya’nın Evros ilinde geçtiğimiz günlerde bir okulun önünde yaşanan olay, öğrenci ailelerini oldukça tedirgin etti.

Azınlıkça’nın yerel e-evros haber sitesinden aktardığına göre Dedeağaç’ın (Alexandroupoli) Loutra bölgesinde bulunan okulunun önünde okul minibüsünün öğrencileri indirdiği sırada beyaz renk şüpheli bir minibüs durdu.

Okul ile hiçbir alakası olmayan beyaz minibüsün şoförünün, okul aracından inen öğrencileri, yolda köpek olduğu bahanesiyle kendi minibüsüne binmeye teşvik ettiği kaydedildi. Çocukların ikna olmadığını gören şüpheli şahsın, daha sonra da öğrencilerin dedelerinin arkadaşı olduğu yalanını söylediği ifade edildi.

Çok şükür ki küçük çocuklar yine bu yalana kanmadı ve minibüse binmedi. Olayı ise, yaşananları evinin penceresinden izleyen bir anne anlattı ve konuyla ilgili polis de bilgilendirildi.

Dedeağaç Polis Müdürü ise olayı araştırdıktan sonra yaptığı açıklamada “endişeye mahal verecek bir durum söz konusu değil. Yanlış anlaşılma var. Kasıt yok. Yağmur yağdığı için gerçekten çocuklara iyilik yapılmak istenmiş. Ailelerin kaygılanmasını gerektirecek bir durum yok” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et