21 yaşındaki Batı Trakyalı kız öğrencinin katili kim? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

21 yaşındaki Batı Trakyalı kız öğrencinin katili kim?

21 yaşındaki Batı Trakyalı kız öğrencinin katili kim?

Rodos adasında öğrenim gören 21 yaşındaki Batı Trakyalı kız üniversite öğrencisinin gizemli ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamak için çalışmalar devam ediyor.

21 yaşındaki Eleni Topaloudi’nin cesedi 30 Kasım Cuma günü Rodos’un Pefka Lindu bölgesindeki Fokia kıyısındaki kayalıklarda bulunmuştu.

Polisler, kızı ölüme sürükleyen nedenleri aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Dimetokalı talihsiz kızın, kaybolmadan önce en son görüldüğü güvenlik kamerası görüntülerinde, bir adamın kullandığı araca girdiği görülüyor. Azınlıkça’nın aktardığına göre Cuma günü ölü bulunan genç kızın bu görüntüleri Salı gününe ait.

2 Aralık Pazar günü ise kız öğrenciyi tanıyan ve son dönemde telefonda konuşan üç kişi gözaltına alındı ve ifadelerine başvuruldu.

21 yaşındaki kızın acılı babası ise “Boğma ve boğulma işaretleri var. Kızımı denize attılar. Katil veya katillerin tanıdık olup olmadığını bilemiyorum. Keşke bilseydim de ölümünü önleyebilseydim” diyor ve ekliyor:

“Kızımı Rodos kentinden 50 kilometre uzaklıktaki bir yere atmışlar ve denize düştüğünde ciğerlerine su girince hayatını kaybetmiş. Tek bildiğim ise kızımın Salı gecesi Facebook’ta bir kız arkadaşıyla konuştuğu sırada ‘şimdi telefonu kapatıyorum, biri kapıyı çalıyor’ dediği. Muhtemelen kapıyı birisine açtı ve o geceden itibaren bir daha kendisine ulaşamadık”.

Batı Trakyalı üniversite öğrencisinin ninesi de ANT1 televizyon kanalına yaptığı açıklamada “Rodos’a iki metre gül gibi bir kız gönderdik, geriye tabut içinde cenazesi geldi. İyi bir ailedendi, saf bir çocuktu. Failler de aynı şekilde cezalandırılsın ki başka aileler bizim yaşadığımız acıyı yaşamasın” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER

Ölen Batı Trakyalı kızın babası konuştu: Cinayet mi?

Rodos’ta ölü bulunan kız Batı Trakyalı çıktı

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.