Aralık’ın ilk haftası Batı Trakya’da hava nasıl olacak? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Aralık’ın ilk haftası Batı Trakya’da hava nasıl olacak?

Aralık’ın ilk haftası Batı Trakya’da hava nasıl olacak?

Batı Trakya yeni haftaya bulutlu hava ile girdi.

Batı Trakya’nın da içinde yer aldığı Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti geneli bugün havanın öğle saatlerine kadar bulutlu veya parçalı bulutlu olması beklenirken, öğle saatlerine doğru güneşli olması bekleniyor. Hafta içinde halihazırda yağmur görülmezken yarın için de Batı Trakya’nın üç şehri için parçalı bulutlu öngörüsü yapılıyor.

Gümülcine (Komotini) için bugün belenen en düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 13 derece. Yarın ise sıcaklıklarda ufak bir artış yaşanması ve en düşük sıcaklığın 4 en yüksek sıcaklığın 14 derece olması bekleniyor.

İskeçe (Xanthi) için bugün güneşli yarın için ise parçalı bulutlu ve bulutlu hava tahmini yapan Ulusal Meteoroloji Servisi, en düşük sıcaklığın 0 en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olacağını öngörüyor. Yarın Gümülcine’de olduğu gibi İskeçe’de de sıcaklılarda küçük bir artış yaşanması ve en düşük sıcaklığın 2 en yüksek sıcaklığın 13 derece olması bekleniyor.

Son olarak Dedeağaç (Alexandroupoli) için bugün ve yarın parçalı bulutlu hava durumu tahmini yapılırken, Dedeağaç’ın Gümülcine ve İskeçe’ye nazaran daha sıcak olması bekleniyor. Bugün en düşük sıcaklığın 6 en yüksek sıcaklığın 13 derece olması beklenirken, yarın ise sıcaklıkların 7 ile 14 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.