Batı Trakya’da öldürülen 3 kadının şok edici otopsi raporu açıklandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da öldürülen 3 kadının şok edici otopsi raporu açıklandı

Batı Trakya’da öldürülen 3 kadının şok edici otopsi raporu açıklandı

Batı Trakya’nın Evros ilinde hunharca katledilen üç göçmen kadının cinayetiyle ilgili şok edici otopsi raporu yayımlandı.

Üç kadından 30’lu yaşlarda olan ve diğer ikisinin annesi olduğu düşünülenin, katledilmeden önce fail veya faillere karşı direndiği belirlendi. Azınlıkça’nın aktardığına göre parmak ve kolunda bıçak izlerine rastlanan kadının, karın bölgesine aldığı darbelerle birlikte toplam 8 yerinden yaralandığı tespit edildi. Talihsiz kadının dokuzuncu ve sonuncu bıçak darbesini ise boğazına aldığı görüldü.

Biri 12-15 diğeri ise 17-20 yaşları arasında olduğu düşünülen iki kızda ise hiçbir yara izine rastlanmadığı belirtilirken, her iki kızın da muhtemelen anneleri olan kadının boğazındakine benzer bıçak darbeleriyle katledildiği belirlendi. Küçük kızların hiçbir direniş göstermediği de rapora yansıdı.

Üç kadının, cesetlerinin bulunduğu günden 3-4 gün önce infaz edildiği düşünülüyor. Cinayet kurbanı üç şahıs arasında akrabalık bağı olup olmadığı ise DNA testi sonrası ortaya çıkacak. Diğer taraftan her üçünün de kıyafetlerine (pantolon) dokunulmadığı ve tecavüz ihtimalinin çok düşük olduğu belirtildi. Kadının üzerindeki ziynet eşyalarına da dokunulmaması dikkatlerden kaçmadı.

Olay yerinde bulunan iki bıçağın ve bir cep telefonunun ise polisler tarafından incelenmeye alındığı kaydedildi.

İLGİLİ HABER

Korkunç cinayet: Batı Trakya’da 3 kadını keserek öldürdüler

Evros’ta öldürülen 3 kadın cinayetiyle ilgili senaryolar

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et