Yunan vatandaşın yüzde kaçı tuvalete telefonunu alıyor? Araştırdılar ve cevabı buldular! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan vatandaşın yüzde kaçı tuvalete telefonunu alıyor? Araştırdılar ve cevabı buldular!

Yunan vatandaşın yüzde kaçı tuvalete telefonunu alıyor? Araştırdılar ve cevabı buldular!

Yunanistan’da vatandaşların %74’ü uyumadan önce cep telefonundan maillerini okuyor, sosyal medyada dolaşıyor ve mesaj yolluyor.

Huawei şirketinin “Smart (phone) Relationships” başlığı adı altında yaptığı araştırmadan oldukça önemli sonuçlar çıktı. Araştırma sonuçlarına göre Yunanların %74’ü uykuya yatmadan önce cep telefonlarına bakarken, azınlıkça’nın aktardığına göre uyandıktan hemen sonra akıllı cep telefonlarını kontrol edenlerin oranı ise %58.

Yunanların %54’ü ise bir saat içerisinde birçok kez cep telefonlarını kullanırken, araştırma bu cihazlara ne kadar bağlı ve bağımlı olduğumuzu ortaya koyuyor.

Yunan vatandaşın yüzde kaçı tuvalete telefonunu alıyor? Araştırdılar ve cevabı buldular!

Yunanistan’da akıllı telefon kullanıcılarının %78’i bunu mesajlaşma için kullanırken, %84’ü fotoğraf çekmek için, %79’u sosyal medyaya erişim için kullandığını dile getiriyor. Huawei’nin gerçekleştirdiği araştırmaya katılanların %44’ü ise gün içerisinde cep telefonunu 13 saatten fazla yanında bulundurduğunu kaydederken, %27’lik bir kesim ise akıllı cep telefonunun aktif olarak 3-4 saat kullanıyor.

Araştırmadan çıkan bir diğer ilginç sonuca göre ise Yunanların %37’si cep telefonunu banyoya giderken de yanına alırken, %25’i banyo yaparken bile yanında bulunduruyor. %41’i ise mutfakta bile cep telefonundan ayrılmazken, %18’i çocuk odasında bile kullanıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et