Yunanistan Müslümanlar Birliğini tehdit ettiler! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Müslümanlar Birliğini tehdit ettiler!

Yunanistan Müslümanlar Birliğini tehdit ettiler!

Yunanistan Müslüman Birliği yayınladığı açıklamayla telefonla tehdit edildiklerini açıkladı.

Açıklamada telefonla kendilerine yönelik tehditte bulunan ırkçı örgütün daha önce 11 yaşındaki göçmen Amir’in evine düzenlenen saldırıyı üstlenen “Krypteia” olduğu belirtildi.

Telefonla arayanların kendilerini “göçmenleri ve özellikle de Müslümanları yakan, döven ve öldüren bir örgüt” olarak tanımladıkları ifade edilen açıklamada “Yunanistan Müslümanlar Birliğinin de hedef tahtasında olduğunu” dile getirdikleri aktarılıyor.

Birlik tarafından yayınlanan açıklamada ayrıca “Üyelerimiz bu tür tehditlere ve nefret eylemlerine boyun eğmiyorlar ve korkmuyorlar. Bunun kanıtı da Altın Şafak davasına ve her türlü ırkçı saldırı davasına katılmamızdır” ifadelerini kullandı.

Azınlıkça’daki habere göre son olarak “Bu tür gruplar yıl boyunca turizm destinasyonu olan ülkenin adını lekeliyorlar, Yunanistan’a ve vatandaşlarına birçok düzeyde zarar verdikleri aşikardır. Ancak vatandaşın nefret eylemlerini bilmesi ve aktif pozisyon alması için bilgilendirmek bizin borcumuzdur” ifadelerine açıklamada yer verildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et