Θα αλλάξει η διάρκεια της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κομοτηνή; - Azınlıkça
Ειδήσεις

Θα αλλάξει η διάρκεια της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κομοτηνή;

Θα αλλάξει η διάρκεια της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κομοτηνή;

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αλλαγής στη διάρκεια στάθμευσης που επιβλήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής με κάρτες διάρκειας μισής ώρας, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.

Ο “Χ” αποδεχομένους τους προβληματισμούς των πολιτών έθεσε το ερώτημα στον κο Πετρίδη ο οποίος αποκρίθηκε ως εξής: “Ξεκινήσαμε από την μισή ώρα γιατί αυτό έλεγαν οι αποφάσεις που είχαν ληφθεί στο παρελθόν από την οικονομική επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο.

Θα ζητήσω την άποψη και του Εμπορικού Συλλόγου και των επαγγελματικών φορέων της πόλης στην λογική της μιας ώρας και αν κριθεί ότι είναι καλή η μια ώρα στάθμευσης αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει”. “Αυτό όμως που δεν μπορεί να αλλάξει” έσπευσε να προσθέσει ο κος Πετρίδης “και όσο είμαι εγώ δήμαρχος δεν θα αλλάξει, είναι αυτό το χάος που επικρατούσε μέχρι σήμερα και με δική μας ευθύνη. Πλέον θα υπάρχει μια τάξη στο κέντρο της πόλης και μπορώ να σας πω ότι θα δούμε σοβαρά και το θέμα της εφαρμογής ελεγχόμενης στάθμευσης εκεί που ίσχυε παλιά και έχει καταργηθεί ατύπως”.

Προς την χρήση του υπαίθριου πάρκινγκ δίπλα στην πρώην νομαρχία Ροδόπης στην Κομοτηνή προέτρεψε ο δήμαρχος λέγοντας “και η τιμή είναι χαμηλή στο παρκινγκ και όσο γνωρίζω υπάρχει υψηλή διαθεσιμότητα θέσεων και τις ώρες αιχμής ακόμα”.

Επανέλαβε ότι “το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης δεν είναι εισπρακτικό, είναι ρυθμιστικό για να μπορούν να δουλεύουν τα μαγαζιά”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et