Gümülcineli uyuşturucu satıcıları İskeçe’de yakalandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcineli uyuşturucu satıcıları İskeçe’de yakalandı

Gümülcineli uyuşturucu satıcıları İskeçe’de yakalandı

İskeçe (Xanthi) polisinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında kurduğu tuzağa Rodop iline bağlı Fener (Fanari) köyünden 48 ve 54 yaşlarında iki kişi düştü.

Kendisini uyuşturucu alıcısı gibi tanıtan polisle anlaşan iki şahıs, polis olduğunu bilmedikleri müşterilerine yaklaşık 270 gram haşiş satma konusunda anlaştı. İlk iki teslimatta güvenlik önlemi almayı ihmal etmeyen 48 ve 54 yaşlarındaki uyuşturucu satıcıları, Çarşamba akşamı ödenmeye gittiklerinde yakayı ele verdi.

Xanthi2.gr sitesinin aktardığı ve azınlıkça’nın yer verdiği habere göre ilk alım satım Pazartesi akşamı İskeçe’nin şehir meydanında gerçekleşti. Müşterileriyle buluşmayan iki satıcı, bir sokak levhasına az miktarda uyuşturucu bıraktı. Salı günü ise Koyunköy’e (Kimeria) giden yolda bulunan bir trafik levhasına bira daha fazla miktarda haşiş bırakan iki satıcı, Çarşamba günü İskeçe’ye parayı almaya gittiklerinde polisin eline düştü.

Faillerden biri kendisini tutuklayan polislere Sarıyer (Arogi) bölgesinde ıssız bir yere sakladıkları yarım kilodan fazla haşişin yerini gösterdi.

Polis ekipleri toplamda 804,9 gram işlenmemiş kenevir ele geçirirken, iki adet cep telefonuna, 9 adet sim kartına ve zanlıların üzerinde çıkan 200 euro paraya el koydu.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et