Κομοτηναίοι πωλητές ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Ξάνθη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κομοτηναίοι πωλητές ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Ξάνθη

Κομοτηναίοι πωλητές ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Ξάνθη

Στην «παγίδα» των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης έπεσαν ένας 48χρονος και ένας 54χρονος από το Φανάρι Ροδόπης, οι οποίοι συνελήφθησαν για πώληση ναρκωτικών και, συγκεκριμένα, ακατέργαστης κάνναβης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους δύο άνδρες άρχισε όταν αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής κάνναβης και εκείνοι ανταποκρίθηκαν, προμηθεύοντάς τον με 269,9 γραμμάρια. Αν και φρόντισαν να πάρουν μέτρα προστασίας κατά τις δυο διαδοχικές παραδόσεις, δεν απέφυγαν τελικά τη σύλληψη, που έγινε όταν πήγαν να πληρωθούν, το βράδυ της Τετάρτης στην Ξάνθη.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το Xanthi2.gr, το πρώτο ραντεβού για την αγοραπωλησία δόθηκε τη Δευτέρα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Οι προμηθευτές δεν εμφανίστηκαν, ωστόσο άφησαν μικροποσότητα κάνναβης σε μια πινακίδα του δρόμου, κοντά στα Νεκροταφεία της πόλης. Την Τρίτη άφησαν μια μεγαλύτερη ποσότητα σε πινακίδα του δρόμου προς τα Κιμμέρια, ενώ την Τετάρτη που μετέβησαν στην Ξάνθη για να πάρουν τα χρήματα, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών. Μάλιστα, ένας από τους δύο δράστες υπέδειξε στους άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης σημείο, σε ερημική τοποθεσία στην Αρωγή, όπου είχαν αποθέσει πάνω από μισό κιλό κάνναβης.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 804,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς επίσης δύο κινητά τηλέφωνα, 9 κάρτες sim και 200 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et