Var mı isteyen? Gümülcine’de 6 periptero kiraya çıkıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Var mı isteyen? Gümülcine’de 6 periptero kiraya çıkıyor

Var mı isteyen? Gümülcine’de 6 periptero kiraya çıkıyor

Gümülcine (Komotini) Belediye Meclisi boşaltılan ve şu anda çalışmayan 6 büfeyi (periptero) yeniden açık arttırmayla kiralama kararı aldı.

Kiralanacak periptero yerlerinden dördü Gümülcine şehrinde, biri Sarıca (Kalamokastro) ve bir diğeri de Kafkasköy’de (Thrilorio) bulunuyor.

Gümülcine’de Makedonias sokağı üzerinde bulunan büfe için yıllık 1.200 euro (ayda 100 euro) kira istenirken, azınlıkça’daki habere göre Sarıca’daki için ise yıllık 600 euro (ayda 50 euro) fiyat belirlendi.

Gümülcine’de Leoforos Dimokratias ve Antigonou üzerinde ve Panagi Tsaldari (tren merkezi) üzerinde bulunan büfeler için 1.800 euro istenirken, Filippoupoleos (Kırmahelle) üzerinde cami karşısında bulunan büfe için ise 1.200 euro isteniyor. Son olarak Kafkasköy’de köy meydanındaki büfe için ise 960 euro fiyat biçildi.

Gümülcine’de Makedonias sokağı üzerindeki ve Sarıca’daki büfelerin şu özel kategorilerdeki vatandaşlara kiralanacağı belirtildi:

  1. engelli vatandaşlar
  2. çok çocuklu vatandaşlar
  3. Kıbrıs’ta 20 Temmuz – 20 Ağustos 1974 arasındaki savaşa, 1964 yılında Tiliria ve Lefkoşa’daki, ve 1967 yılında Kıbrıs’ın Kofinou ve Ag. Theodorous bölgelerindeki savaşlara katılmış olan ordu mensupları.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et