Program değişti! Erdoğan Gümülcine’de Cuma namazını Kırmahalle’de kılacak - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Program değişti! Erdoğan Gümülcine’de Cuma namazını Kırmahalle’de kılacak

image1

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan ziyaret programının detayları yavaş yavaş belli oluyor. Erdoğan Gümülcine’de (Komotini) Kırmahalle Camii’inde Cuma namazını kılacak.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan’da Atina ve Batı Trakya ziyaretlerinin programı yavaş yavaş belli olmaya başladı.

7 Aralık Perşembe sabahı 11.00’de Atina’ya varacak olan Türk Cumhurbaşkanı ilk olarak Meçhul Asker Anıtı’na çelenk bırakacak.

Anıta bırakılacak çelenklerin ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos ile cumhurbaşkanlığı konutunda bir araya gelecek.

Erdoğan daha sonra Başbakanlık konutuna geçerek Başbakan Tsipras ile görüşecek.

Görüşmenin ardından Tsipras ve Erdoğan ortak basın açıklaması yapacaklar.

Cumhurbaşkanı Pavlopoulos aynı gün Türkiye Cumhurbaşkanı onuruna akşam yemeği verecek. Türk Cumurbaşkanı Erdoğan’a Yunanistan ziyaretinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da eşlik edecekler.

KIRMAHALLE’DE CUMA KILACAK..!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Atina’daki temaslarının ardından 8 Aralık Cuma günü Batı Trakya’ya geçecek. Azınlıkça’daki habere göre Dedeağaç (Alexandroupoli) havalimanına inecek olan Erdoğan ve beraberindekiler cuma namazını kılmak için Gümülcine’ye (Komotini) geçecekler.

Türk Cumhurbaşkanı ve beraberindekiler Cuma namazını Gümülcine’deki Eski Camii yerine Kırmahalle Camii’nde kılacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazını müteakiben Türk konsolosluğuna geçerek azınlık temsilcileriyle ile bir araya gelecek. – azınlıkça

İLGİLİ HABERLER

Erdoğan’ın Atina ve Gümülcine ziyareti kesinleşti

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazına Gümülcine’ye geliyor

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et