Άλλαξε το πρόγραμμα! Ο Ερντογάν θα πραγματοποιήσει στο Τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής την προσευχή της Παρασκευής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Άλλαξε το πρόγραμμα! Ο Ερντογάν θα πραγματοποιήσει στο Τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής την προσευχή της Παρασκευής

Άλλαξε το πρόγραμμα! Ο Ερντογάν θα πραγματοποιήσει στο Τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής την προσευχή της Παρασκευής

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν, θα πραγματοποιήσει στο Τέμενος Κιρ Μαχαλλέ την Προσευχή της Παρασκευής.

Αποκαλύπτονται σιγά σιγά οι λεπτομέρειες του προγράμματος επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν σε Αθήνα και Θράκη.

Ο Ερντογάν θα φτάσει στην Αθήνα στις 11.00 την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Μετά την κατάθεση στεφανιού θα συναντηθεί με τον Έλληνα ομόλογο του, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο. Η επόμενη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου θα είναι στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Οι Τσίπρας και Ερντογάν θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος θα παραθέσει δείπνο προς τιμή του Τούρκου ομολόγου του. Ο Τούρκος Υπ. Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου θα συνοδέψουν τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΚΙΡ ΜΑΧΑΛΛΕ!

Ο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στη Θράκη την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, αφού ολοκληρώσει τις επαφές του στην Αθήνα. Σύμφωνα με την είδηση του Αζινλίκτσα ο Ερντογάν και το επιτελείο του, μετά την άφιξη τους στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα επισκεφτούν την Κομοτηνή για να πραγματοποιήσουν την προσευχή της Παρασκευής.

Ο Τούρκος Πρόεδρος και οι συνακόλουθοι του θα πραγματοποιήσουν στο Τζαμί Κιρ Μάχαλλε, αντί για το Εσκί Τζαμί, την προσευχή της Παρασκευής.

Μετά την προσευχή ο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν και οι συνακόλουθοι του θα επισκεφτούν το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής όπου θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της μειονότητας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et