6 yaşındaki kızına tecavüz eden babanın davası Gümülcine’de görüşüldü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

6 yaşındaki kızına tecavüz eden babanın davası Gümülcine’de görüşüldü

6 yaşındaki kızına tecavüz eden babanın davası Gümülcine’de görüşüldü

6 yaşındaki öz kızına 9 yaşına kadar tecavüz etmekle suçlanan Rodop ilinin Ortacı (Amvrosia) köyünden bir babanın davası Gümülcine (Komotini) Adliyesi’nde görüşüldü.

Bugün 50 yaşında olan baba 2006 yılında 6 yaşında olan kızına 2009 yılı Aralık ayına kadar tecavüz etmekle suçlanıyordu. Olay, küçük kızın durumu annesine bildirmesiyle ortaya çıktı. 

Hatta daha öncesinde kızının iç çamaşırında kan gören anne, sapık babayla birlikte kızı hastaneye götürmüş ancak bu durum mikrop kapma olarak yorumlanmıştı. Küçük kızın çektiği çileye dayanamayıp durumu annesine anlatmasıyla birlikte, 50 yaşındaki adamla birlikte yaşayan kadının kızını ve önceki eşinden olan diğer kızını yanına alarak Atina’ya gitme kararı aldığı belirtiliyor. 

Atina’da küçük kızın ateşinin artması üzerine kızı hastaneye kaldıran anneye küçük kızın cinsel organında zona hastalığına yol açan varisella zoster virüsünün bulunduğu bildirilirken, tedavi gören küçük kızın adli tıp raporuyla kızlık zarının da yırtıldığı belirlendi.

Olay daha önce İskeçe Ağır Ceza Mahkemesinde görüşülmüş ve sapık baba 25’ini yatmak üzere 50 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. 

O günden bu ayan Grevena cezaevinde bulunan babanın istinaf davası 7 Kasım Salı günü Gümülcine’de görüşüldü. Baba savunmasında, bugün için 17 yaşında olan fakat duruşmaya katılmayan kızının tüm olan bitenleri kafasından uydurduğunu savunurken, gerek 2008 gerekse de 2010 yılında verilen adli tıp raporunda tecavüz izine rastlanmadığının belirtildiğini vurguladı.

Tecavüze uğrayan ve bugün için 17 yaşında olan kız ise mahkemeye sunduğu yazılı ifadesinde başından geçenleri detaylı bir şekilde anlattı. Mahkeme heyeti sanığın 50 yıl hapis cezasını onadı ve sapık baba Grevena cezaevine geri gönderildi. Öte yandan tecavüz olmadığını belirten adli tıp raporuna dayanan baba gerek 2006 gerekse de 2008 raporlarında da kızının kızlık zarının yırtılmış olduğunun belirtilmediğini dile getirerek Yargıtay’a başvurmaya hazırlanıyor.

Geçmişte uyuşturucu davasında da 5 yıl hapis cezası alan babanın, son davadan aldığı cezanın büyük bir bölümünü hapis yatarak çektiği için üç yıl sonra serbest bırakılmayı talep etme hakkına sahip olduğu belirtiliyor. 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et