Genç kadın tanınmaz hale geldi! - Azınlıkça
Yaşam

Genç kadın tanınmaz hale geldi!

IMG 8561

Genç kadın mucizevi bir şekilde kurtuldu ancak her ay 11 bin dolara ameliyat oluyor ve 12 ameliyat daha geçirmesi bekleniyor. 

Amerikalı Courtney Waldon 27 yaşında, genç güzel kadındı. Evliydi ve 5 yaşında minik bir kızı vardı. Hayat doluydu. Ancak geçen Eylül ayında geçirdiği bir kaza, hayatını tamamen değiştirdi. Kampta, boşalttığı benzin alev alınca, kadının yüzünde üçüncü derece, vücudunun de yüzde 40’ı yandı.

Hastaneye kaldırıldığında komadaydı ve bu bir ay sürdü. Ancak komadan çıktıktan iki hafta sonra, bir büyük darbe daha bekliyordu kendisini. Çünkü kocası da terk etmişti Courntey’i ve 5 yaşındaki kızı Caroline’i.

Hastanede 51 gün kalan kadın, o günden beri her ay laser ameliyatına giriyor. Her ameliyat 11 bin dolara mal oluyor. Ve 12 ay boyunca, 12 ameliyat daha olması gerekiyor. 

“Aynada kendimi ilk kez gördüğümde, midem bulandı, bayılıyordum. İnsanlar bana bir canavara görmüş gibi bakıyorlar. Her geçen gün düzeliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.”

Kocasının kendisini terk ederken, “Ben gidiyorum çünkü sana bakamam” dediğini söyleyen talihsiz kadın, şöyle dedi:

“Kocamın beni terk etmesi suratıma atılmış bir tokattı. Gitmemesi ve beni terk etmemesi için yalvardım ama dinlemedi. Kızım tüm bunları hak etmiyor. Zaman zaman ölüp gitmeyi de düşündüm ama kızımı düşündüm. Kızımı hastaneye getirmediler, ancak eve geldiğim gün gördüm. Beni gördüğündü çok tereddüt etti. Sonra sesimi duyunca, yanıma yaklaştı ve bana sarıldı. Harikaydı. Yürürken zorluk çekince, bana elimi tut diyor.”

Geliri olmadığı için hastane borçlarını ödeyemeyen ve evlerinden atılıp, sokakta kalan anne kız, genç kadının annesinin evine yerleşti.

Courtney, bir gün iyileşip kendisi gibi olanlara yardım etmeyi amaçlıyor:  “Umarım bir gün benim gibi olan insanlara yardım edecek duruma gelirim.”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.